• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Näin Laki365 toimii

Laki365

Mikä?

Laki365 on kotimainen lakitoimisto, joka palvelee kaikissa lakiasioissa. Hoidamme henkilöiden, yhteisöjen ja yritysten juridisia asioita. Laadimme asiakirjoja, sopimuksia, juridisia selvityksiä ja hoidamme viranomaisyhteistyön, selvitämme riita-asioita ja edustamme asiakkaitamme tuomioistumissa. Käytämme tehokkaasti erilaisia yhteydenpito- ja työtapoja.

Vaikka olemme laatineet valmiita asiakirjapohjia muutamiin tarkoituksiin, palvelumme kattaa myös muut lakiasiat. Voitte ostaa asiakirjapohjan ja tehdä tarvittavat lisäykset itse tai voitte hoitaa asian yhdessä lakimiehen kanssa. Laki356 toiminnasta vastaavalla lakimiehellä on lähes 30 vuoden monipuolinen työkokemus.

Miksi?

Laki365 keskeisiä toimintatapoja:

  • Asiakasta ei koskaan jätetä yksin.
  • Asiat hoidetaan loppuun asti.
  •  Luonnollisesti ammattitaidolla ja luottamuksellisesti.
  •  Kokonaisuus huomioiden, yksityiskohtia unohtamatta.

Palvelupolut

Voit olla meihin yhteydessä puhelimella, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai voit varata ajan kalenterista, joko asiakirjan ostamisen yhteydessä tai ilman. Yhteydenoton jälkeen lakimies kartoittaa tilanteen ja ehdottaa toimenpiteitä asian hoitamiseksi. Esimerkiksi, jos kyseessä on sopimuksen laatiminen, lakimies pyytää sinulta tarvittavat tiedot ja laatii sopimuksen. Jos asia on esimerkiksi riita-asia, lakimies voi ehdottaa neuvottelua tai asian viemistä oikeuteen. Tällöin selvitetään myös mahdollisen oikeusturvavakuutuksen käyttämisen tai oikeuden maksuttoman oikeusavun saamiseen.

Lakimies pitää sinut ajan tasalla koko toimeksiannon ajan ja voit koska tahansa olla yhteydessä lakimieheen.

Jos olet ostanut asiakirjan, toimimme näin

Jos olet tilannut asiakirjan ja lakimiehen tarkastuksen, niin laadi asiakirja valmiiksi ja lähetä se osoitteeseen info@laki365.com. Kun lakimies on tarkastanut asiakirjan, hän lähettää sen takaisin mahdollisin korjausmerkinnöin varustettuna. Tarkastus kestää enintään kolme (3) työpäivää ja se koskee vain muotoseikkoja.

Jos olet tilannut asiakirjan ja henkilökohtaisen neuvonnan puhelimitse tai videon välityksellä, niin katso kalenterista lakimiehen vapaat ajat ja valitse niistä itsellesi sopiva aika (yksi aika on 15 minuuttia). Kalenteriin pääset klikkaamalla tästä. Kun varaat ajan kalenterista, se luo automaattisesti kutsun etätapaamiseen. Voit itse päättää haluatko pitää kameran päällä.

Jos haluat neuvontaa puhelimitse, niin merkitse puhelinnumerosi kalenteriin, jolloin lakimies soittaa sovittuna aikana. Jos et halua merkitä numeroasi kalenteriin, niin voit itse soittaa lakimiehelle kalenteriin merkittynä aikana.

Lakimiehen puhelinnumero on 050 512 3080.

Lakimiehen

Tilannekartoitus tai tapaaminen

LakimiespalvelutTilannekartoitus 15min

Akuuttien ja tulevien lakitoimien tarve- ja riskikartoitus. Alkukartoitus sisältää keskustelun lakimiehen kanssa etäyhteydellä tai puhelimella ja lyhyen yhteenvedon.
39,00 € sis. alv. 24%

LakimiespalvelutTapaaminen 60min

Tule tapaamaan lakimiestä perinteisesti hänen toimistolleen. Voit myös sopia tapaamisen kotiisi tai johonkin muuhun paikkaan.
195,00 € sis. alv. 24%

TapaaminenOta yhteyttä

Lakimiehen henkilökohtainen tapaaminen ja lisätyöt aikaveloituksen mukaisesti.
195 €/h sis. alv. 24%