• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Hinnoittelu

Selkeä ja avoin

Hinnoittelu

Asiakirjat

  • Asiakirjan tilaaminen ilman lakimiehen tarkastusta tai yhteyttä lakimieheen 19 € (sis. alv. 24 % eli 3,68 €)
  • Asiakirja lakimiehen tarkastuksella sähköpostitse 46 € (sis. alv. 24 % eli 8,90 €)
  • Asiakirja ja lakimiehen henkilökohtainen neuvonta puhelimitse tai videon välityksellä 89 €(sis. alv. 24 % eli 17,22 €)
  • Lakimiehen henkilökohtainen tapaaminen ja lisätyöt aikaveloituksen mukaisesti

Jos olet tilannut asiakirjan ja lakimiehen tarkastuksen, niin laadi asiakirja valmiiksi ja lähetä se osoitteeseen info@laki365.com. Kun lakimies on tarkastanut asiakirjan, hän lähettää sen takaisin mahdollisin korjausmerkinnöin varustettuna. Tarkastus kestää enintään kolme (3) työpäivää ja se koskee vain muotoseikkoja. 

Jos olet tilannut asiakirjan ja henkilökohtaisen neuvonnan puhelimitse tai videon välityksellä, niin katso kalenterista lakimiehen vapaat ajat ja valitse niistä itsellesi sopiva aika (yksi aika on 15 minuuttia). Kalenteriin pääset klikkaamalla tästä. Kun varaat ajan kalenterista, se luo automaattisesti kutsun etätapaamiseen. Voit itse päättää haluatko pitää kameran päällä.

Aikaperusteinen veloitus

Aikaperusteinen veloitus on alkaen 195 euroa tunnilta (sis. alv. 24 % eli 37,74 €). Veloitus aina alkavan 15 minuutin mukaisesti.
Matkoihin kulunut menetetty aika veloitetaan täydellä toimeksiantoon sovellettavalla tuntihinnalla.

Säännönmukaisen työajan ulkopuolella (klo 17–09), erityisen vaikeissa olosuhteissa tai lakimiehestä riippumattomasta syystä erityisen kiireellisenä suoritettavasta tehtävästä peritään korotettu palkkio. Korotettu palkkio on enintään 50 % tavanomaista korkeampi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Lakimiehen

Tilannekartoitus tai tapaaminen

LakimiespalvelutTilannekartoitus 15min

Akuuttien ja tulevien lakitoimien tarve- ja riskikartoitus. Alkukartoitus sisältää keskustelun lakimiehen kanssa etäyhteydellä tai puhelimella ja lyhyen yhteenvedon.
39,00 € sis. alv. 24%

LakimiespalvelutTapaaminen 60min

Tule tapaamaan lakimiestä perinteisesti hänen toimistolleen. Voit myös sopia tapaamisen kotiisi tai johonkin muuhun paikkaan.
195,00 € sis. alv. 24%

TapaaminenOta yhteyttä

Lakimiehen henkilökohtainen tapaaminen ja lisätyöt aikaveloituksen mukaisesti.
195 €/h sis. alv. 24%